8 мар. 2008 г., 08:33

Честит осми март! 

  Поэзия » Любовная
841 0 4
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!


Ех, жени, мили жени,

дръзки и свенливи,

пребъдвайте вечно,

обичани, щастливи!


С пролетна усмивка

зюмбюли вред ухаят,

до мъжете отново днес,

жени пак да сияят!


Даряващи искрица,

близост нежна и любов,

благословени вечно,

дарили нов живот...


Стръкче здравец и късмет

за вас и обич жива,

пролетта да ви дари

съдба безкрай щастлива!






Recados, Gifs e Imagens no Glimboo.com

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??