8 мар. 2018 г., 11:33

Честит Осми Март на всички майки, момичета, дами! 

  Поэзия
355 3 13

Честит да бъде!

Слънчев и лъчист!

Изпълнен с нежен шепот!

С приятелства чисти!

Нека денят е усмихнат и ласкав!

Да сте изпълнени с радост!

Любовта да пребъде!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Това не е стих, а поздрав! С много обич! Обичайте и бъдете обичани!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??