31 мар. 2021 г., 18:02

Честит първи април, политици! 

  Поэзия » Гражданская
343 0 0

Червите се от кумова срама

като гледате простата човешка драма,

но народът пак не ви е мил,

затова казвам ви:Честит първи април!

Лъжете го, аз зная,

че и за него ще дойде рая,

че неговите интереси пазите,

а тайно го презирате и мразите,

той за вас е "материал",

да сте на власт е вашият идеал

и да си напълните джоба

за сметка на бедния, на роба,

тъпчете го със злоба

чак до края, чак до гроба!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??