2 мар. 2021 г., 10:50

Честита Баба Марта! 

  Поэзия » Другая
246 0 1

Окичено в бяло и червено -

племето ни нека е засмено,

нека да сме здрави, живи,

на празника да сме щастливи!

Честита Баба Марта, народе,

настроението ни добро да е,

нека всеки весел да бъде

и българското да пребъде!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??