В шарения листопад се срещнахме,
зелени още, лесно раними,
колко ли безгрижни вечери посрещнахме
и толкова дни незабравими.
Усилия положихме достатъчно,
празнувахме успехите си заедно
и пак, по пътя свой поели,
ще се подкрепяме засмени!
Миналото ще остане в нас,
вечни спомени запазваме,
пожелаваме "на добър час",
среща пак нетърпеливо чакаме.
И чак накрая осъзнали,
събирайки сълзите във ръка,
четири години сме делили -
приятелки за вечни времена!!!
© Ани Георгиева Все права защищены