21 янв. 2017 г., 08:39

Четири стени 

  Поэзия » Любовная
609 0 1

Между четири стени - стоя сама!
Остави ме - малка, влюбена, наранена!
Отхвърли, мен и любовта.
Всичко между нас - захвърли, погреба!

 

Нежни ласки, думи - обичам те, завинаги..
Лъжа ли бе?
Всичко за тебе давах,
Ти бе моят свят!

 

Между четири стени - стоя сама!
Сърцето, душата ми взе ... 
Да беше взел с теб и любовта.
Ах, тази пуста любов!

 

Страдание не искам...
Искам свобода от любовта!
Искам да видя света!
Няма да стоя вече затворена в кутия!

 

Сбогом, четири стени!
Сбогом, любов!
Здравей, нов живот!
Не бъди с мен толкова суров!

© Димитрина Русенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??