8 июл. 2011 г., 14:59

Чиста 

  Поэзия » Философская
516 0 0

Чиста

Скитам се из чужди мисли -
бъдещето да намеря.
Самотата ме притиска - 
мъча се да я разсея.

Егоистът щом сполучва,
трябва ли аз същата да бъда?
Всичко в мене да пречупя,
за да не усещам мъка?

Не виждам смисъла в живота,
ако трябва да загубя чувства,
така че наранявайте ме със охота,
но поне ще си остана чиста!

© Мирена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??