23 мар. 2008 г., 21:12

Човешкият живот в цветове 

  Поэзия » Философская
605 0 3
 

Бебешко розово,

жълто, оранжево, синьо -

красиво...

Червено, винено-щастливо,

бяло и пенливо.

А после - сиво, сиво, сиво,

напъстрено в зелено,

тъмно-синьо, виолет.

Накрая черно и кафяво -

във дует.

© Люска Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??