8 июл. 2009 г., 10:55

Чудбата на Борко 

  Поэзия » Для детей
1066 0 15

 

 

 

На полянка сред горица,

в росна, дъхава тревица –

колко шапчици – на пъпки,

бели, жълти, сиви гъбки!

Знае уж и е наясно

да бере, че е опасно,

но недоумява Борко,

брех, коя е мухоморка!?

Вижда се навред добре, на –

муха няма уморена!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??