15 янв. 2012 г., 00:55

Чуй 

  Поэзия » Любовная
537 0 3

на колене ме постави

отдалечи ми слънцето

и себе си

изправих се -

няма спомен

и рана няма - само дихание

като музика от струна се къса...

чуй

прозвънява тънка жица -

на нея два гълъба

с човки целувки късат

на бавни глътки

се изпиват

а ние...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??