12 февр. 2021 г., 23:33

Чуй ме любов 

  Поэзия » Любовная
303 1 0

Погледнах те в очите и от там на сетне го разбрах. Че само заради теб съм аз роден и смисъла на живота проумях.

От както в теб безумно аз се влюбих, всичко сякаш сън е между нас.

Истинска любов не се купува, трябва тя да се заслужи, точно каквато има между нас.

 

Мило мое, цветенце красиво, ти в живота ми се появи.

На нежност и любов ме ти научи, сърцето мое покори.

Чувствата са те взаимни, недей съмнявай се в това.

Толкоз много те обичам, че на теб готов съм всичко да простя.

 

Щушулчица си моя сладка, ти ръчички разтвори. Със блясък във очите нежни, със прегрътка нежна ме дари.

Всичко рано или късно то ще трябва да се случи. Ще разбереш любима, колко много те обичам, сърцето твое ще научи. 😘

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??