26 мая 2010 г., 09:52

Чуваш ли 

  Поэзия
666 0 14

 

Чуваш ли

Как падат сълзите

Как без глас

Крещят устните

Как болката кънти

Сърцето как тупти

Чуваш ли

Как кръвта

По вените тече

Как свлича се

Едно небе

Как всичко става лед

Безжизнен съм и блед

Когато тихо си отиваш...

Чуваш ли

Как се пропуква леда

Чуваш ли

Как остава следа

Чуваш ли

Падат всички стени

Чуваш ли

Как смехът ми кънти

Когато се връщаш

Всичко цъфти

За да чуеш 

До себе си ме притисни

 

 

 

 

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??