11 янв. 2011 г., 19:47

Чувстваш се 

  Поэзия » Другая
413 0 1

Чувстваш се пораснало момиче,
борба водило с ураганния живот.
Ти още нежно си кокиче,
следящо точно своя оборот.

Неравности по пътя вярно има,
но никоя от тях не ще те спре.
Животът предлага ни дори и зима,
всеки пътя сам ще избере.

С кал понякога ще те опръскат,
камъни ще хвърлят в гърба.
Хиляди мотиви ще изтъкват,
да влезнат в твоята съдба.

Приятели добри нали си имаш,
все някой ръка ще подаде.
Назад недей опитва се да гледаш,
Сърцето ти не ще те подведе.


10.01.2011г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И от мен добре дошъл!!!
    Много михареса посланието в стиха!!!
    Поздравления!
Предложения
: ??:??