10 мая 2012 г., 22:19  

Циганизация 

  Поэзия » Гражданская
587 0 1

Останах потресен аз

от учебник по музика за трети клас.

Тъпчат главите на децата на България

със глупостите за Лиската чалгария.

Фалшиви ценности насаждат,

но само от СКАТ се обаждат

за вредата от циганизацията

на нацията.

Цигански поп-фолк певици

стават идолки на младите девици.

Туй министърът Игнатов го толерира,

българинът да мисли кого избира!

Криворазбраната толерантност

се превръща във ужасна арогантност.

За европейски граждани се имат,

а от морал и култура нищо не разбират!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • За Европейски граждани се имат,
    а от морал и култура нищо не разбират!
    Така е, деградация на личността има и на високо ниво!
    Истинско и вярно до болка!
    Поздравления!
Предложения
: ??:??