10 июл. 2010 г., 16:22

Cotton & harmonica * 

  Поэзия » Другая
616 0 4

Сузън с черните очи
ще извади синьото в зеленото
и другите пак
ще завива дъжда няколко пъти
ще му пее приспивно до рамката на прозореца
ще ти казва
ах тези лунни пътеки биха могли да се случат и на теб
ще брои стъпките до седмото небе
в сантиментално настроение
и гумени ботуши
ще носи голямата чанта с малки сънища
ще продава усмивката си вечер
с шампанско оргазъм залез
и една цигара повече
докато я търсиш заспала и очи
ще скача сутрин
в забравено от Бога море
докато остане сигурна че вече е минало
ще си измие косата
ще купи молив за рисуване на истини
памук и хармоника
ще остава на гърдите ти
единствената която ти казва
бейби ти си онзи който съм обичала най-много не знаеш ли
ще се търкаля като камък
на шията ти докато полудееш
ще ти открадне името
и ще те задраска
синьото в зеленото и други
Сузън с черните очи
в лявата ти страна когато не очакваш

 

 

*памук и хармоника

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??