26 авг. 2007 г., 00:20

Цвете 

  Поэзия
656 0 0
Може да съм цвете,
но не съм кокиче.
Аз съм роза със бодли
за всеки, който иска да ме нарани.

Около мен са тръни,
храсталаци, ала аз съм
по-опасна.

Хубаво ухая и подмамвам
всеки, който много знае,
на мойте бодли опасни
ще се озове.

2006, 21.03

© Цветелина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??