5 апр. 2015 г., 11:37

Цветелинка 

  Поэзия » Для детей
537 0 2

ЦВЕТЕЛИНКА

 

Цвете, Цвете, Цветелинка -

нежно цветенце в градинка,

с името си при нас дошло

за радост, обич и добро.

 

Радват ти се вкъщи всички

и големи, и мънички,

защото си ти добричка -

ти си тяхната звездичка.

 

Радват ти се мама, татко,

радват ти  се кака, батко.

Засмяна слънцето грее,

хубаво се с теб живее.

 

Много слушай, бързо расти,

чакат те детските игри,

а щом станеш голяма ти

любов ще срещнеш и мечти.

 

Щастие при теб да има,

да си обичана, любима.

Сега безгрижна си бъди

и радвай се на всичко ти.

 

Днес ни върбичка подари,

цветно да ти е винаги!

Цвете, Цвете, Цветелина -

нежно цветенце в градина.

 

 

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря, Елена! Благодаря ти, Димо! Цветница отмина, желая ви весели великденски празници!
  • Много мило и обично стихче
    Децата се радват м,ного на повторенията

    "Цвете, Цвете, Цветелинка -
    нежно цветенце в градинка,"

    Пуснах го за внучката

    Честита Цветница!
    Да си весела, засмяна и все с толкова много обич да пишеш за децата!!!
    Прегръдка!
Предложения
: ??:??