18 авг. 2006 г., 11:32

Цветно 

  Поэзия
906 0 1

***

Оранжево сред сребърно изплува.
Зелено в розово цъфти.
Сред черно жълтото рисува
червено - лилави черти.

И после пак златисто гасне
в кафяво - вишневи лъчи.
Фонтан от цветовете расне
сред синьото на твоите очи.

  29.09.02

© Владимир Минков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??