24 февр. 2008 г., 16:46

Цветя 

  Поэзия » Другая
1289 0 2
 

Цветя

 

Цветята са децата на майката природа.

Дар от Бог.

Даряват ни със мигове на щастие и лекота.

Те са крехки, нежни и красиви,

някои ароматни, други закачливи,

а има и бодливи...

Даряваме цветя от радост.

Поднасяме цветя от болка.

Израз са те на нашата душа.

В мигове на страст.

В мигове на доброта.

В израз и на грехота

поднасяме цветя...

© Даниела Цветанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??