11 июл. 2009 г., 16:02

Цвят 

  Поэзия » Любовная
1248 0 3

                                                              Зимни цветове
                               В мразовитите простори птиците самотно грачат,
                               По-самотно е сърцето, неспособно да заплаче.
                               Непрестанно я терзаят мрачни спомени далечни,
                               Радостта е мимолетна, угризенията - вечни.

                              О, да може с нова обич стара скръб да се прогони.  
                              Зима е, а цвят е грейнал по премръзналите клони.
                              Тя поглежда към дръвчето и се вслушва замечтана
                              как се ронят цветовете върху снежната премяна.

© Валерия Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??