13 февр. 2011 г., 19:41

Цвят на нощ 

  Поэзия » Другая
896 0 2

Бе лунна вечер. Тиха и прозрачна.

Спокойствие цареше вси.

Ветрецът пееше приятно.

Поточето безмълвно ромоли.

 

Но изведнъж се писък чу.

И наруши се тишината.

Ветрецът страшно засвири.

Потокът разтревожено заплака.

Звезди сега уплашено трептяха.

Една след друга скриха се в нощта.

Настъпи мрак, зловещ и глух.

© Ренета Данкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??