19 дек. 2014 г., 07:44

Цяла нощ 

  Поэзия » Любовная
524 0 1

Цяла нощ си мисля за теб
RemaTe

 

... и не намират покой сетивата.

Усмивката твоя 
блещука във мен,
светлина е, повярвай - 
светлина е във мрака!

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??