27 мая 2012 г., 10:33

Цървули няма, гайда иска 

  Поэзия » Философская
814 0 10

Цървули няма, гайда иска
                                      (на моите приятели с любов)

Цървули си нямам. Така и не сложих-
не исках да свличам от никого кожи
и цял живот шляпам така.
Но гайда да бъда понякога искам,
да свиря по пътя, с ручило да пискам
щастлива, че имам крака!

 

p.s. Хайде сред природат-а-а-а!

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??