15 окт. 2009 г., 17:52

* * * 

  Поэзия
405 0 0

Между редовете чети...
там само ще ме откриеш.
Няма ме...
не съм смисъл
не съм факт или истина.
Аз съм просто някъде между редовете.
Безсмислица ме наречи, ако ти е удобно.
Но знай че нямаш ме...
не съм в ръцете ти, не ме приемай за даденост.
не съм черно на бяло написана.
Между редовете рядко се крие смисълът!
Между редовете се крие
едно
тихо,
безмълвно,
зловещо
усещане
на безнадеждност... на неизвестност... на безсмислие.
Разбра ли мислите ми хаотични...
понякога и аз самата
трудно се разбирам.
И в този ред на мисли.
Не съм твоя.
Не съм ничия.
Само на себе си.

© Приказка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??