6 мая 2011 г., 01:20

Да бъдем по-добри 

  Поэзия » Гражданская
1080 1 3

Една усмивка ще ни прави по-красиви, 
една подадена приятелска ръка,
споделената радост ще сме по-щастливи, 
отчаяната мъка ще ни води за ръка.

Подай ръка и злоба загърби я, 
бъди добър и истински човек,
открий мечтата, прегърни я, 
в живота си живей като любим човек!

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??