24 мая 2015 г., 10:50

Да изляза 

  Поэзия » Другая
445 0 1

Искам да изляза,

отвори ми!

Искам да изляза,

помогни ми!

Искам да изляза,

защити ме!

Искам да отворя,

но не мога.

 

Сключва се небето

да ме пази.

Спуска се нощта 

да ме прегзи.

Пада и звезда, 

но не е тази.

Плащам си сама 

жетон за сбогом.

 

Връзвам си ръцете и не мога

ни една минута да говоря.

Но пъстри коридори ще отворя,

ще хвърля пръски цвят нагоре,

ще бъда огън неуморен,

ще бъда аз и без да мога.

 

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Харесах! Финалът ми допадна особено много:
    "...ще бъда огън неуморен,
    ще бъда аз и без да мога."
    Браво, Милена!
Предложения
: ??:??