Иска ми се всичко да забравя,
да можех да го залича!
Вместо мъката в сълзи да давя -
на криле свободна аз да полетя!
Да докосна с пръст небето,
звездите за миг да доближа,
да си върна пак сърцето,
около тях безгрижно да кръжа!
Да се рея в безкрая,
сама с моите мечти
и мога да достигна рая,
щастие да има и за мен дори!
© Десислава Танева Все права защищены