20 мар. 2006 г., 21:15

Да открия любовта 

  Поэзия
759 0 2

Да открия любовта

 

За самотен остров в мислите си тръгвам,

заминава да открия любовта,

протягам длан, за да почувствам

топлият полъх на вятъра в ноща.

И ето, че в миг политам плавно

докоствам небесата с ръка,

усещам чувство силно, жадно

изгарящо моята душа!

Почувствах те, та ти си вече тук,

на острова прегърнати сме двама

вече няма да те търся в никой друг,

открих те и сама не ще остана.

За целувка жадна устни ще слепим,

ще ни завладее страстно любвта

и цяла нощ не ще заспим,

а ще се любим диво до сутринта.

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??