26 мар. 2020 г., 07:21

Да пием 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих, Другая
451 0 0

Да полеем любовта

Да пием за поредната

За следващата

За по-добрата.

 

Да полеем раздялата

Да пием за омразата

За по-голямата

За по- добрата.

 

Да полеем тъгата

Да пием за самотата

За голямата

За болката.

 

Да  полеем живота

Да пием за щастието

За очакването

За по-доброто.

© Цони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??