25 февр. 2007 г., 15:16

Да питам: 

  Поэзия
527 0 3
Какво е болката без рана?
Какво е да си жив мъртвец?
Какво е да не можеш да забравиш?
Какво е нощният копнеж?
Когато викове не чуваш...
Какво е да си зрящ слепец?
Когато мислиш, че си умен,
а други те зоват глупец...
Когато дар ти е дарил,
а ти не знаеш за какво е?
Когато мозъкът кърви,
когато пак си неспокоен...
Когато четири стени
не могат да те скрият,
но спират писъка...
Какво е?

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??