15 дек. 2020 г., 11:33  

Да се държим етично! 

  Поэзия » Другая
275 0 0

Не прави на своя ближен

туй, що сам не искаш от него,

че днес може да си силен,

но утре...затуй потискай своето его.

 

Другите хора не съди

за техните провали и грешки,

ако не искаш сам беди,

затуй дръж се с тях човешки.

 

Че някой ден ще отговаряме

пред Този, който всичко вижда,

нека грешките на другите да не повтаряме

и последиците за нас всеки да предвижда.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??