10 февр. 2017 г., 01:38

Да се раждам и умирам... 

  Поэзия » Любовная
495 0 6

Кога ще стихнат всички ветрове -

да мога пак в душата да се скрия.

Да имам само тихото небе,

в твоя свят от нежност да пулсирам.

 

Да светя денем в твоите очи,

от дъх с вълшебния ти глас да пея.

Така ще нося слънчеви лъчи

и чудна вечност в тебе ще излея.

 

Кога ще стихнат всички ветрове -

да мога пак в душата да се скрия.

Защото имам истински копнеж -

в тебе да се раждам и умирам!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??