8 нояб. 2011 г., 12:54

Да си ми ти мечта - не блян 

  Поэзия » Любовная
466 0 2

Да си ми ти мечта - не блян


О, как искам, как желая

моят идол да си ти!
Рай земята ни да стане,
  в него да царуваш ти!

 

Да си моята принцеса…
Аз да бъда твоят принц!
И в тая приказна пиеса
само двама да стоим!

 

Искам аз да те възпея -
 тоя Свят да закънти!
Щом си мойта руса фея,
приказката сътвори!

 

Искам дните ни блажени
да са истински до край!
Ние радостни, засмени,
да живеем в  тоя Рай!...

 

Аз очаквам бяла Пролет!...
И живота неживян…
Все на Господа се моля
да си ми ти Мечта - не Блян!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??