31 янв. 2014 г., 09:12  

Да спасим Странджа! 

  Поэзия » Гражданская
372 0 1

Горите искат да секат

и природата да опропастят,

та хотели да си построят

в Странджа, докато хората спят.

Мислят само за печалба, за пари,

само тя ще ги удовлетвори,

другото просто не ги вълнува,

стреснете се, ако съвестта ви съществува!

 

http://pik.bg/кой-уби-странджата-news142460.html

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Грабвайте телата" - някой се изкряска..."
    Стига отправяй призиви към народа, че вече се повтаряш и потретваш, и...
Предложения
: ??:??