Толкова е трудно е да стоиш отстрани,
когато стават на пепел всички мечти,
разбива се твоят илюзорен свят,
както вълната се разбива в своя бряг.
Виждаш във очите да напират сълзи,
а да им кажеш спри толкова много боли.
Толкова е трудно да стоиш отстрани,
когато стават на пепел твоите мечти!
© Белослава Енчева Все права защищены