6 февр. 2011 г., 01:12

Да ви разкажа 

  Поэзия
829 0 3

Да ви разкажа

Крада етикета от книгата
и го лепя на багажа.

Зяпвате, тихо премигвате,
чакате да ви разкажа.

Ето я моята истина -
стяга ме вътре детето, 
раницата, непремислена,
влиза със мен във купето.
Нося в багажа си книга -
да е наблизо, когато
глътка прозорец не стига
да утоля празнината.

Махам редовно цената
и я лепя на багажа...

... за да събудя децата

у вас.
           И за да ви разкажа. :)

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??