2 дек. 2021 г., 13:21  

Да започнем живота сега 

  Поэзия » Любовная
237 1 0

 

Да започнем живота сега

 

Във света на разбити мечти,             

във света изтъкан от лъжи,

ти любов, светлина донеси,            

ти надежда за мене бъди!

 

Не забравяй за всички мечти,

нека цветно навън да блести!

Да започнем отново деня,

да започнем живота сега!

 

Да достигнем до слънцето пак,

нека хванем експресния влак,

светлината навън да вали

и сърцето да спре да боли!

 

Нека бъдат безоблачни дни

и от тях любовта да струи!

Красотата сега възкреси,       

само трябва до мен да си ти!

                   Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??