12 дек. 2008 г., 19:21

Дай ми време 

  Поэзия » Любовная
730 0 4

Дай ми време - да порасна,

да съм себе си,

дори да се надрастна...

Дай ми времето да разбера коя съм -

"цветето от висините",

или плевелът, заслужил си бедите...

Дай ми времето и свободата

да сгреша,

дори да си продам душата...

Да се моля и да страдам,

да се издигам и да падам,

да бягам надалеч ожесточена,

а после да се връщам най-смирена...

Дай ми времето и мъдростта си,

приеми ме - даже да ме няма -

и тогава може би ще бъдем двама!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??