31 мая 2008 г., 18:24

Далеч от мен 

  Поэзия » Любовная
782 0 1

Самотен, тъжен, уморен

се чувстваш ти във този ден,

защо си тръгна убеден,

че ще си добре далеч от мен.

 

Много нещастен и сломен

от тъмнината си пленен,

от спомените наранен

се чувстваш зле далеч от мен.

 

Но бъди днес откровен,

че не можеш ти без мен,

за да не бъдеш заменен

върни се ти, ела при мен.

© Димана Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??