20 янв. 2016 г., 20:49

Дали 

  Поэзия » Другая
221 0 0

Дали те помня? Душата ми терзае.

От спомени  сърцето ме боли.

Сама съдбата живота Ми чертае,

приятно в мене шумоли ли, шумоли.

Дали по пътя тръгнах  на мечтите?

По онзи който нямаше борба.

В душата ми звънят звънците,

в нея нося, нося любовта.

Дали сълзите някой ще избърше?

в сърцето тъгата нека заличи,

в душата обич искам да ми впише,

топлина в него дано да зазвучи.

                                           В.Й. 17.01.2016г.

 

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??