6 мая 2007 г., 00:51

Дали ?  

  Поэзия
1067 0 4
        Дали
 
 Дали съм изчерпан
 или отблъснат?
 Дали съм само ранен
 или разпръснат?
 
 Дали имам чувства
 или мисли, от които боли?
 Дали имам живот
 или само мечти?
 
 Дали имам
 това, което искам,
 или искам
 това, което имам?
 
 Дали ще срещна
 онази приказна омая,
 която мечтите ми посрещна?
 Дали... не зная,
 но когато я срещна,
 нека да ме изгори
 за да... я позная.
 
 20.04.2007  20:30

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??