23 июн. 2006 г., 11:21

Дали ще те забравя? 

  Поэзия
985 0 5


Ще мога ли да те забравя?
Не питай ме сега, че трудно
ще е, зная, но ще се опитам да направя това!
Едва ли с мен ти някога ще бъдеш,
с таз, която най-много те обича на света,
но знай, че не аз губя, а ти, който гледаш
на мен като на сестра!
И всичко вече свърши!
А за мен нищо не остана освен последната
ми капеща сълза и душата ми ОБРАНА!

© Даниела Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??