4 мая 2010 г., 15:28

Дано да ми простиш 

  Поэзия » Любовная
990 0 7

Дано да ми простиш, но късно вечер,
когато легна, мисля си за тебе.
Представям си, че си до мен, че си облечен
със моите мечти, усмивки и надежди.

Дано да ми простиш, но ми се иска
да си до мен - в леглото ми и в къщата.
Юргана, ако знаеш, като стискам,
как мисля си, че тебе те прегръщам.

Дано да ми простиш, че няма да ти кажа
как искам те до мене да поседнеш,
да постоим ей тъй, без думи даже
и да си знам, че ще останеш до последно.

Дано да си простя, че те оставих да си идеш,
дано да спра да съжалявам, че те пуснах.
А аз ще ти простя, че ми остана в мислите
и че в сърцето ми след теб е някак... пусто.

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??