29 авг. 2007 г., 10:53

ДАР 

  Поэзия
416 0 3
ДЕТЕТО В МЕН ОСТАНА,
СЪС СВЕЩИЦИ ВЪВ РЪКА...
ПРЕПЛЕЛА С МНОГО ВЯРА,
РАЗДАВАЩА НА ВСИЧКИ,
ПО КАПЧИЦА ЛЮБОВ...
СВОБОДАТА - ВОЛНА ПТИЦА,
В СЪРЦЕТО МИ Е ЗОВ !
ОБИЧАЩА, РАНИМА ,
С НАДЕЖДА ВИ ОБГРЪЩАМ
И С ВЯРАТА СИ СВЯТА,
ГОРЕЩО ВИ ПРЕГРЪЩАМ !

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??