1 февр. 2012 г., 11:14

Дар за Победа 

  Поэзия » Любовная
637 0 0

В мекотата на устните ти
откривам малка тайна.
В безкрая на косите ти
откривам сладостта незнайна.

Изгубени в целувката омайна,
откриваме какво ни прави цели.
Обсебени в прегръдката безкрайна,
осъществяваме мечтите смели.

Всяка трудност пред нас
ще ни прави услуга.
Всеки миг, всеки час,
дори любовта да стане друга.

Клиширано ли ти звучи?
"Ще надвие всичко нашата любов!"
За проблемите недей тъжи!
За нея съм на всичко готов!

И трудно е, така ориса ни съдбата.
Победителката все да търси своя Дар.
И Дарът би продал си свободата.
На нейните обятия да бъде господар.

И знаем го, отново ще се справим.
Ще продължим да гледаме напред.
Със щастието болката ще надхитрим.
С усмивка пиша ти този куплет.

За моето "оВИчам" редове не стигат.
Минаваме през ада, към рай устремени.
И трудностите скоро не ще ни настигат.
Щастливи ще бъдат сърцата ни тъжни.

© Виктория Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??