26 авг. 2011 г., 08:14

Дари ми любовта си 

  Поэзия » Любовная
741 0 0

Обичай ме , макар да страдаш.
Макар сърцето ти от болка да кърви.
Макар да знаеш, че мечтите ти ще рухнат.
Обичай ме, не ще да съжалиш!

Обичай ме, дори да те погубя!

Дори в капан да стъпиш на зловеща самота.
Дори далеч да съм, безспир обичай ме!
Аз също те обичам и живея за това!

© Теодора Кехайова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??