13 июл. 2021 г., 22:06

Даровете на морето 

  Поэзия » Любовная
196 0 3

 

    Даровете на морето

 

На пясъка следите ти остават,

морето цветовете си мени

и думите в любов не остаряват,

и ето че отнаво идваш ти.

 

Под звуците на морското вълшебство

целуваш нежно моите коси,

а слънцето направо е пияно,

докосва ни със първите лъчи.

 

Да бъде приказно, да бъде лято,

да бъде вечно с мене любовта,

да бъде синьо утрото, което

за нас донесе тая красота!

 

Вълните, чувствата ми са за тебе

и всички раковини са ти дар,

и този миг красив е спряло време,

дари ни той със своя нежен чар!

                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??