Ето, тук съм, вземи ме.
Всичко от мене вземи.
Нека забравя своето име,
нека душата ми за теб да гори.
Дават ти всичко, вземи го.
И от себе си всичко ми дай.
С прозрачността на старо индиго
за теб съм открита докрай.
Мислите си дори ти дарявам.
Душата ми също вземи.
Безмилостно ме разпилявай,
сърцето ми болно стъпчи.
Вземи ми проклетата гордост,
открадни всеки стон и мечта .
В пристъп на избликнала волност
изплачи всяка моя сълза.
Тук съм, за тебе съм цяла.
Запазих каквото можах
Дори и безвъзвратно закъсняла,
дори и превърната в прах.
Нищо не давай и нищо не искай.
Всичко сама ще ти дам!
Отпивай ме като отлежало уиски
без съвест, без вина и без срам.
Тук съм, ела да ме вземеш.
Не оставяй нищо за други мъже.
Изтръгни ме от това вцепенение,
измъкни ме от други ръце.
Потънала във твойто безвремие,
всичко от мене ти давам.
Нека всяко едно поколение
след нас да помни и да не забравя,
че любовта е този двигател,
който запалва стремежа във нас.
И с тъгата на неизвестен писател
твори и изплаква стиха си на глас.
© Малена Все права защищены