12 нояб. 2017 г., 22:36

... 

  Поэзия » Другая
317 0 0

 

 

 

Ако душата ми обича само трийсет процента от нея,
тялото ми ще изтърпи останалите седемдесет.
Но, да  обичаш  не означава, че ще я приемеш
такава, каквато Я е замислил Бог.

 

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??