2 февр. 2014 г., 20:38

Де й зората 

  Поэзия » Другая
365 0 0
 
Де й зората
напоследък се питам,
друго Слънце
ли грее,
в чужди друми
се скитам...

Де й зората,
паралелно живея,
но така я обичам
и по български пея...

© Димитринка Калева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??